KOM VRIJBLIJVEND PRATEN

Kijkt u nog altijd geïnteresseerd naar Hof van Spalier, het exclusieve nieuwbouwproject aan de Kostverlorenstraat vlakbij het groen van Zandvoort? Dan is er goed nieuws. Want in het tweede kwartaal van 2020 begint de bouw van de eerste fase. U kunt al eigenaar zijn van een luxe villa in deze eerste fase voor een bedrag van € 989.000 vrij op naam!

Droomt u nu al van een verhuizing in de zomer van 2021 naar deze prachtige villa (fase 1, bouwnummer 1) of een van de andere villa’s in de 2e fase, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cense Makelaars, via telefoonnummer 023 5 715 715 of per e-mail info@censemakelaars.nl.

  • (indien u ook uw e-mailadres invult, ontvangt u ook een bevestiging via de e-mail).

(HER)BEVESTIG UW INTERESSE

U kunt zich als geïnteresseerde voor het project (opnieuw) aanmelden via het onderstaande interesseformulier, u ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor de start verkoop zomer 2019.

VERKOOPINFORMATIE

Cense Makelaars
Haltestraat 16, 2042 LM Zandvoort, 023 - 5 715 715
info@censemakelaars.nl

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Wilt u meer weten over de villa’s? Tjerk Plantenberg van Cense Makelaars staat u graag persoonlijk te woord.

U kunt zelf contact opnemen met Tjerk voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 023 5 715 715. U kunt ook hieronder uw gegevens achterlaten voor een terugbelverzoek. Dan krijgt u een telefoontje op de tijd die u schikt. Graag tot ziens!

  • (indien u ook uw e-mailadres invult, ontvangt u ook een bevestiging via de e-mail).