uitverkocht

ZES APPARTEMENTEN VOL HISTORIE

De zes appartementen van Hof van Spalier worden gerealiseerd in het voormalige Dr. G.J. Plantinghuis, een rijksmonument. Het is in 1928 ontworpen door de architect P. Buurman volgens de principes licht, lucht en ruimte.

Die kwaliteit is anno 2018 nog goed te zien. Elk appartement biedt o.a.: een royale lichtinval, prettige buitenruimte en een unieke sfeer binnen een monumentaal gebouw.

HISTORIE IN ERE HERSTELD

Vanwege de monumentale status van het rijksmonument blijft in de nieuwe situatie de oorspronkelijke indeling vrijwel intact. Hoge plafonds en een gunstig op de zon gelegen balkon zijn twee belangrijke kenmerken. De stevige stijl van toen is een uitstekend vertrekpunt voor het wooncomfort van nu.

Dat het wooncomfort samen kan gaan met een monumentaal gebouw bewijst de aandacht die er is voor duurzaamheid. Onder andere gasloos wonen, zonnepanelen op het dak en een warmtepomp als onderdeel van energiebesparing, worden toegepast.

De volledige renovatie wordt uitgevoerd onder Woningborggarantie. Extra zekerheid voor u als koper.

VERKOOPINFORMATIE

De verkoop HvS is op 15 juni jl. gestart. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met:

Cense Makelaars
Haltestraat 16, 2042 LM Zandvoort, 023 - 5 715 715
info@censemakelaars.nl

KOM VRIJBLIJVEND PRATEN

Na de succesvolle start van de verkoop is er al een optie genomen op enkele villa’s. U kunt dus nog altijd uw oog laten vallen op het Hof van Spalier. Wilt u meer weten over de villa’s? Tjerk Plantenberg van Cense Makelaars staat u graag persoonlijk te woord.

U kunt zelf contact opnemen met Tjerk voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 023 5 715 715. U kunt ook hieronder uw gegevens achterlaten voor een terugbelverzoek. Dan krijgt u een telefoontje op de tijd die u schikt. Graag tot ziens!

  • (indien u ook uw e-mailadres invult, ontvangt u ook een bevestiging via de e-mail).