nog enkele te koop

ROBUUST EN ROYAAL

In Hof van Spalier heeft u onder andere de keuze uit vijf nieuwe vrijstaande villa’s (woonoppervlakte 237 m2). Ze worden gerealiseerd op grote kavels (van 529 tot wel 693 m²) met een uitstekende zon ligging, dus volop genieten van een grote tuin en groen rondom.

De architect koos hier voor klassieke vormen en materialen: baksteen, ambachtelijk metselwerk en een imposante daklijst. Het royale exterieur laat al zien welke ruimte er binnen wacht.

GROTE RAAMPARTIJEN, VEEL LICHT

De uitbouw van de gevel en de grote erker resulteert binnen in een bijzondere plattegrond. Beneden zijn de zeer royale living en keuken verbonden via een ruime eetkamer. Op de verdiepingen vindt u maar liefst vijf (slaap)kamers en een comfortabele badkamer. De villa’s hebben standaard al een luxe- en complete afwerking.

Uw auto parkeert u in uw eigen garage of op het gemeenschappelijke achterterrein (2 plaatsen).

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST

Woningen zo vlak aan zee vragen om grote raampartijen, zonnige erkers en dakkapellen. Zo profiteert u in elk seizoen van het prachtige licht dat kenmerkend is voor wonen aan de kust.

Met zoveel zonuren per jaar is het logisch dat de villa’s worden voorzien van zonnepanelen. Ook andere technieken voor duurzaamheid, o.a. gasloos wonen en een warmtepomp als onderdeel van energiebesparing, worden toegepast (Energielabel A).

De bouw van de 5 villa’s valt onder de zekerheid van Woningborg.

VERKOOPINFORMATIE

De verkoop HvS is op 15 juni jl. gestart. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met:

Cense Makelaars
Haltestraat 16, 2042 LM Zandvoort, 023 - 5 715 715
info@censemakelaars.nl

KOM VRIJBLIJVEND PRATEN

Na de succesvolle start van de verkoop is er al een optie genomen op enkele villa’s. U kunt dus nog altijd uw oog laten vallen op het Hof van Spalier. Wilt u meer weten over de villa’s? Tjerk Plantenberg van Cense Makelaars staat u graag persoonlijk te woord.

U kunt zelf contact opnemen met Tjerk voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 023 5 715 715. U kunt ook hieronder uw gegevens achterlaten voor een terugbelverzoek. Dan krijgt u een telefoontje op de tijd die u schikt. Graag tot ziens!

  • (indien u ook uw e-mailadres invult, ontvangt u ook een bevestiging via de e-mail).